0
vyzretemaso.sk, vyzrete maso, hovadzie maso, bravcove maso, maso na steak, maso na steaky, steak, steaky, maso, svaman, svamania, na natoni, rodinna restauracia na natoni, vino, vina, biele vino, biele vina, ruzove vino, ruzove vina, cervene vino, cervene vina, zahranicne vino, zahranicne vina, klaret, klaret myjava, kopanice

© 2024 Stingray Studio

Základné informácie

Oznam: Milí priatelia, sme späť s rozvozom mäsa a iných dobrôt. Rozvoz bude vo štvrtok  5.12. 2024  na trase Myjava - Nové Mesto nad Váhom - Trenčín - Piešťany - Myjava a vo štvrtok  5.12.2024  na trase Myjava - Trnava - Senec - Bratislava - Malacky - Senica - Myjava. Dovoz zdarma pri objednávke nad 50€. Tešíme sa na Vaše objenávky. VyzreteMaso.sk.

Hovädzie mäso , Mäso , Vyzreté mäso

Porterhouse Steak 1000g

60,00 (60,00€/kg)

Porterhouse Steak je v podstate T-Bone Steak najvyššej kvality. Skladá sa zo sviečkovej a roštenky, ktoré sú predelené kosťou v tvare T. Rozdiel medzi týmito steakami tvorí podiel sviečkovej a nízkej roštenky, ktorý je u Porterhouse Steaku väčší. Tento typ steaku má veľmi výraznú chuť, je mimoriadne krehký a obľúbený medzi gril majstrami.

Popis produktu

Porterhouse Steak je v podstate T-Bone Steak najvyššej kvality. Skladá sa zo sviečkovej a roštenky, ktoré sú predelené kosťou v tvare T. Rozdiel medzi týmito steakami tvorí podiel sviečkovej a nízkej roštenky, ktorý je u Porterhouse Steaku väčší. Tento typ steaku má veľmi výraznú chuť, je mimoriadne krehký a obľúbený medzi gril majstrami.

Suché zrenie minimálne 45 dní.

Špecifikácia produktu

Špecifikácia produktu

Alternatívne názvy

Porterhouse Steak

Druh mäsa

Dry Aged (Suché zrenie), Hovädzie mäso

Časť

Nízka roštenka, Sviečková

Orientačná váha (g)

1000

Balenie

Vákuové balenie

Použitie

Grilovanie, Steak

Podobné produkty