-
Mapa stránok
- Blog
- Často kladené otázky
-
Články
- Video: Grilovacia sezóna na kopaniciach nikdy nekončí
- Súťaž: Letná súťaž s portálom Kopanice.sk
- Ako pripraviť steak? Tajomstvá dokonalého steaku
- Na kopaniciach vznikol nový projekt VyzreteMaso.sk
- Fotoreport: Ľudová hudba Kopaničiar Na nátoni 2018
- V reštaurácii na kopaniciach môžete zažiť vlastný orchester chutí
- Galéria
- Kontakt
- Mapa stránok
- Objednať
- Ochrana súkromia
- Podmienky používania
-
Recepty
- Všetko o steakoch
- VyzreteMaso.sk
-
Produkty
- Teľacie párky
- Dolnozemská klobása
- Trhni si
- Lovecká saláma Svaman
- Iberijská saláma
- Bravčové líčka
- Bravčové koleno (Zadné)
- Bravčová panenka
- Bravčový bok bez kosti
- Bravčová krkovička
- Bravčové karé
- Bravčová kotleta bez kosti
- Hovädzie rebro na polievku
- Hovädzia kosť špiková
- Hovädzie lýtko bez kosti
- Hovädzí krk
- Hovädzia sviečková (Filet Steak)
- Mini Roll
- Hovädzia sviečková (Palec)
- Bravčová kotleta z krkovičky s kosťou
- Bravčová kotleta z karé s kosťou
- Bravčové mäsové rebierka na gril
- Flat Iron Steak
- Špička spodného šálu
- Špička kvetovej špičky
- Osso buco
- Hovädzie líčka
- Hovädzia sviečková (Celá)
- Sirloin Steak
- Falošná sviečková predná
- Burger (2x150g)
- Burgrové mäso (Mleté)
- Burgrové mäso (Kusové)
- Falošná sviečková zadná
- Flank Steak
- Rib Eye Steak
- I-Bone Steak
- Tomahawk Steak
- Porterhouse Steak
- T-Bone Steak