© 2021 Stingray Studio
/
Palec pravej sviečkovej
Mäso z produkcie SVAMAN spol. s r.o.
Popis
Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt je dočasne vypredaný. Pracujeme na jeho opätovnom naskladnení ;-)
Časť pravej sviečkovej s veľmi jemnou štruktúrou, po opracovaní vhodné na pečenie v celku, alebo na tatársky biftek.
Galéria
Informácie
Alternatívne názvy
Hovädzie mäso, Chrbát
Kategória
Váha
Cena za kg
Umiestnenie mäsa
Druh mäsa
Časť
Použitie
Podobné produkty
Hovädzie mäso
22,40€
Nahádza sa medzi krkom a vysokou roštenkou, málo namáhaný sval, čo zaručuje jeho jemnosť. Vhodné na steak.
19,80€
Nachádza sa na hrudi pod piatym rebrom. Obsahuje veľa kolagénu, vhodné na dusenie a dlhšie pomalé pečenie a údenie.
46,20€
Porterhouse Steak je v podstate T-Bone Steak najvyššej kvality. Skladá sa zo sviečkovej a roštenky, ktoré sú predelené kosťou v tvare T.
26,60€
Veľmi jemná časť pleca, podobná pravej sviečkovej.
30,40€
Vysoká roštenka sa vyznačuje značným tukovým krytím, ktoré mäsu dodáva výbornú chuť. Z tejto časti sa pripravuje Rib Eye Steak, ktorý je charakteristický veľmi výrazným mramorovaním vrátane „tukového oka“, vďaka čomu má veľmi dobrú chuť a krehkosť.
Gastronómia
Oznamy
Galérie
Stará Myjava
Reštaurácia
Vináreň