© 2021 Stingray Studio
/
Osso buco
Mäso z produkcie SVAMAN spol. s r.o.
Popis
Špeciálny rez hovädzieho lýtka s kosťou.
Použitie: dusenie
Galéria
Informácie
Osso buco ● Rez lýtka s kosťou
Alternatívne názvy
Hovädzie mäso, Čerstvé
Kategória
Váha
Cena
Umiestnenie mäsa
Druh mäsa
Časť
Použitie
Podobné produkty
Hovädzie mäso
17,15€
Mäso z tejto časti pupku (Flank Steak) sa teší popularite vo Francúzsku pre jeho plnú výbornú chuť. Mäso sa tiež vyznačuje dlhými vláknami a bohatému mramorovaniu.
9,80€
Veľmi jemná časť pleca, podobná pravej sviečkovej.
29,80€
Veľmi jemný kúsok mäsa zo stehna, ktorým zaujmete svojich hostí.
57,86€
Porterhouse Steak je v podstate T-Bone Steak najvyššej kvality. Skladá sa zo sviečkovej a roštenky, ktoré sú predelené kosťou v tvare T.
Bravčové mäso
7,10€
Gastronómia
Oznamy
Galérie
Stará Myjava
Reštaurácia
Vináreň