© 2021 Stingray Studio
/
Bravčové mäsové rebierka na gril
Mäso z produkcie SVAMAN spol. s r.o.
Popis
Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt je dočasne vypredaný. Pracujeme na jeho opätovnom naskladnení ;-)
Prinášajú nepredstaviteľné možnosti prípravy kde môžete nechať vyniknúť vaše kuchárske umenie.
Použitie: grilovanie
Galéria
Informácie
Rebierka na gril
Alternatívne názvy
Bravčové mäso
Kategória
Váha
Druh mäsa
Použitie
Podobné produkty
Hovädzie mäso
18,50€
Kvetová špička obsahuje viac tuku v porovnaní s roštenkou, preto je toto mäso vhodné na pečenie v rúre v celku (Roast Beef), ale aj ako steak opečený na panvici (Rump Steak).
23,80€
Časť pravej sviečkovej s veľmi jemnou štruktúrou, po opracovaní vhodné na pečenie v celku, alebo na tatársky biftek.
22,40€
Nahádza sa medzi krkom a vysokou roštenkou, málo namáhaný sval, čo zaručuje jeho jemnosť. Vhodné na steak.
29,00€
Sirloin Steak sa nachádza v strednej časti chrbta. Veľmi jemné mäso vhodné na steak a pečenie v celku (Roast Beef).
11,90€
Všetci určite poznáte tento legendárny sval plný kolagénu, ktorý preslávil český šéfkuchár Zdeněk Pohlreich. Fantastické na dusenie, ale keď skúsite guláš budete príjemne prekvapení.
Gastronómia
Oznamy
Galérie
Stará Myjava
Reštaurácia
Vináreň