© 2021 Stingray Studio
/
Bravčová kotleta z krkovičky
Mäso z produkcie SVAMAN spol. s r.o.
Popis
Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt je dočasne vypredaný. Pracujeme na jeho opätovnom naskladnení ;-)
Mäsiarmi zabudnutá úprava krkovičky, kde kosť dodá mäsu nezameniteľnú chuť.
Použitie:
Galéria
Informácie
Krkovička
Alternatívne názvy
Bravčové mäso
Kategória
Váha
Druh mäsa
Podobné produkty
Hovädzie mäso
21,10€
Veľmi zaujímavý kúsok mäsa, ktorým zaručene zaujmete na každej grilovacej párty, hovädzia Picanha.
23,80€
Časť pravej sviečkovej s veľmi jemnou štruktúrou, po opracovaní vhodné na pečenie v celku, alebo na tatársky biftek.
13,20€
Karabáčik sa nachádza v spodnej časti stehna nad lýtkom. Je oveľa jemnejší ako lýtko, ale má stále vysoký obsah kolagénu, čo ho predurčuje na pečenie a dusenie. Vieme ho však použiť aj na grilovanie.
30,40€
Vysoká roštenka sa vyznačuje značným tukovým krytím, ktoré mäsu dodáva výbornú chuť. Z tejto časti sa pripravuje Rib Eye Steak, ktorý je charakteristický veľmi výrazným mramorovaním vrátane „tukového oka“, vďaka čomu má veľmi dobrú chuť a krehkosť.
39,60€
Najcennejšia a najkvalitnejšia časť tela hovädzieho dobytka, jemné, úplne čisté mäso. Pre tých, ktorí neobľubujú tukové časti mäsa, je Filet Steak to pravé. Medzi jeho najznámejšie a najviac oceniteľné charakteristiky patrí krehkosť, elegancia a delikátnosť.
Gastronómia
Oznamy
Galérie
Stará Myjava
Reštaurácia
Vináreň