© 2021 Stingray Studio
/
Bravčová kotleta z karé s kosťou
Mäso z produkcie SVAMAN spol. s r.o.
Popis
Mäsiarmi zabudnutá úprava karé, kde kosť dodá mäsu nezameniteľnú chuť.
Použitie:
Galéria
Informácie
Karé
Alternatívne názvy
Bravčové mäso, Dry Aged (min. 10 dní)
Kategória
Váha
Cena
Druh mäsa
Podobné produkty
Hovädzie mäso
28,56€
Časť pravej sviečkovej s veľmi jemnou štruktúrou, po opracovaní vhodné na pečenie v celku, alebo na tatársky biftek.
Bravčové mäso
8,40€
Prinášajú nepredstaviteľné možnosti prípravy kde môžete nechať vyniknúť vaše kuchárske umenie.
25,20€
Šťavnatý a mnohými gurmánmi ospevovaný ako najlepší steak vôbec, taký je presne Flat Iron Steak. Nachádza sa na vrchnej časti pleca, ktorej sa hovorí „lúpané plece“.
29,40€
Najcennejšia a najkvalitnejšia časť tela hovädzieho dobytka, jemné, úplne čisté mäso. Pre tých, ktorí neobľubujú tukové časti mäsa, je Filet Steak to pravé. Medzi jeho najznámejšie a najviac oceniteľné charakteristiky patrí krehkosť, elegancia a delikátnosť.
7,50€
Gastronómia
Oznamy
Galérie
Stará Myjava
Reštaurácia
Vináreň